Puzzelroute

Gepubliceerd op 9 oktober 2022 om 21:35

En weer is het puzzelen om alle huizen-bezichtigingen in een - voor ons - meest voordelige route in te plannen, op een manier die voor de betreffende makelaars ook soepeltjes in hun agenda's in te passen is. En het is gelukt! Zelfs beter dan de vorige keer, waarin we in twee weken nogal wat heen en weer moesten van A naar D, terug naar B, verderop naar E en terug naar C en dan keer twee!

De keuze voor een veel kleiner gebied is daar natuurlijk debet aan, maar ook ons brutaler insteek richting verkopende partij, met voorstellen die voor ons beter uitkwamen. 

Zes woningen staan op de planning, waarbij we er nu achter willen zien te komen of een goedkoper opknapper meer bij ons past dan een duurder alternatief wat goed bewoonbaar of "af" is. 

Gelukkig doen we niet moeilijk over het feit of het vinden van ons droomhuis nog niet slaagt. Lukt het deze keer niet, dan kijken we in december rustig in Frankrijk rond en wonen we in onze camper. Dan hebben we de tijd, maar onze voorkeur heeft het niet, we hebben liever een doel, zodra we na 2 december echt richting zuiden vertrekken!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Christel
2 jaar geleden

Tilia en Jappie. Wat een onderneming! Leuk om te lezen en mee te reizen op jullie zoektocht naar een fijne woning. Heel veel succes en ik blijf het volgen😃

Maak jouw eigen website met JouwWeb