10 en 11 september, weekend! Even pas op de plaats!

Gepubliceerd op 11 september 2022 om 21:00

Na een week en zo'n acht bezichtigingen hebben we wel een beetje een indruk gekregen van wat we leuk vinden en wat persé niet!

We duiken maar weer eens in ons pakket met wensen en eisen en gebruiken het weekend om dit bij te stellen, aan te vullen en te kijken naar haalbaarheid en realiteit. Bijzonder genoeg verandert er niet zoveel, behalve dan dat we nog een nieuwe bezichtiging toevoegen aan ons lijstje. 

Concessies doen is nog niet heel erg nodig, behalve dan dat we hellende tuinen liever vermijden, de camper moet een plekje krijgen.

Is nog wél een issue, zo leren we, om onze camper ingevoerd te krijgen in Frankrijk. Direct mee beginnen, zodra we een woonadres hebben, kan tijden duren voordat het klaar is, áls het al lukt. Aangezien we vre-se-lijk graag met de camper op pad gaan, is dat dus nog wel een ding. 

We hebben het over het eventueel verkopen in Nederland en een andere kopen in Frankrijk, om onze hobby vooral te kunnen en mogen voortzetten. Wordt vervolgd. 

 

Het weekend gebruiken we natuurlijk ook om te genieten van de omgeving, het prachtige weer, het uitnodigende landschap. Een bezoekje aan een stadje, een fietstochtje, of even een kerkje bekijken. 

Daarvoor heb je toch ook vakantie, nietwaar? 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb