Uitstapje naar de Creuse

Gepubliceerd op 7 september 2022 om 20:46

Vandaag zijn we vertrokken uit de Bourgogne en we hebben voor één nachtje onze camper neergezet op camping Les Soleils in Mérinchal. https://www.lessoleils.com/

Hier in de buurt gaan we twee onroerende goederen bekijken, waarvan één woning met een schuur en wat land en een ander met twee aparte huizen onder één kap. 

Een regenachtig begin van de dag, de paraplu's komen tevoorschijn. De sfeer van een bezichtiging wordt dan toch ineens wat somberder, minder licht, minder warm.

Echter, de aanblik van de woning en het interieur laten die sfeer volledig naar de positieve kant uitzwaaien. Een hele leuke woning, mooi ingericht en in heldere kleuren geschilderd.

Helaas valt ook deze woning af, het woongedeelte is te klein maar de schuur is enorm, er moet teveel gebeuren om hier onze familie wat te ontvangen.

Op onze leeftijd moet je hier wel realistisch mee omgaan; je wilt geen jarenlange verbouwing aangaan om dan daarna, of zelfs gedurende een verbouwing er tussenuit te knijpen. We gaan hier naartoe om lekker te leven en te genieten. Althans, dat willen we proberen!!

De andere set, ofwel het "ensemble" gaat hem evenmin worden. Als je het al over een "klik" kunt hebben in een woning, dan mist die hier - voor óns in ieder geval - volledig.

Een vruchteloze dag helaas, maar onze zoektocht gaat nog door!

Morgen weer verder :-)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.