Twee fermettes, Bourgogne

Gepubliceerd op 6 september 2022 om 20:30

We staan op de camping Vuedulac aan het Lac de Donjon. Het meer ziet er niet erg helder uit, het is warm en er zwemmen toch nog mensen in het troebele water. Ons trekt het niet echt aan... We blijven lekker op het droge op deze ruime camping. https://www.campingvuedulac.com/

Na enkele onweersbuien gaan we na een poging tot barbecuen onder de luifel maar binnen zitten eten. En slapen! Morgen hebben we weer bezichtigingen. 

De eerste is in een oude fermette in een gehuchtje in de buurt van de camping. Het uitzicht is geweldig, maar de fermette moet van onder tot boven en van achter naar voor worden gerenoveerd. Ook hier een dikke NEEN! 

De tweede bezichtiging daarentegen geeft een heel ander gevoel. Weer een fermette, met een vlakke tuin en een prachtig uitzicht naar de Morvan. Is dít wat we zoeken? Er kunnen wel tien campers staan, dus dát is in orde. Er kan een gite verbouwd worden in de schuur en er is zelfs een fietsenhokje. Ohh, er staat ook nog een zwembad op het erf en een waterput die het water naar het zwembad kan pompen. 

Pompoenen, tomaten en boerenkool groeien in de tuin, de appels hangen aan de bomen. 

Moeten we nog verder kijken? De afspraken staan allemaal gepland, natuurlijk gaan we ze allemaal bezichtigen!!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.