De tweede week

Gepubliceerd op 12 september 2022 om 21:07

Tijdens de tweede week van onze zoektocht rijden we naar nog een aantal plaatsen om woningen te bekijken. Vanwege de privacy van de eigenaren ervan zullen we onduidelijke foto's van de woningen plaatsen waar wél de sfeer uit spreekt. Of hooguit wat details of een korte omschrijving.

Voor of na een bezichtiging nemen we de tijd om het dorp, de stad te bekijken waar wij in de toekomst misschien onze boodschappen gaan doen, waar onze auto naartoe moet voor reparatie, waar we onze post en bankzaken kunnen regelen en waar we de benodigde medische voorzieningen vinden. 

De ene keer moet je daarvoor een halfuur in de auto zitten, de andere keer is het vijf minuten lopen. Beide mogen wat ons betreft, alhoewel we uiteraard wél een sterke voorkeur hebben. Toch is het fijn ergens in het midden uit te komen, zodat je niet te afgelegen komt te wonen, maar liever ook niet bij buren op de lip zit.

Uitzicht en frisse lucht zijn wel bepalend, alhoewel 's morgens een verse baguette bij de bakker om de hoek kopen ook weer zoiets heerlijk Frans heeft... Lastig hoor, keuzes maken!!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb